TOFFLER FESTIVAL 2020 / 2021

Met pijn in ons hart moeten wij vertellen dat Toffler Festival 2020 niet kan plaatsvinden op zaterdag 30 mei 2020, daarbij hebben we wel een nieuwe datum gevonden! De nieuwe editie van Toffler Festival zal plaatsvinden op zaterdag 22 mei 2021 in het Roel Langerakpark.

Als jij al een ticket hebt gekocht voor Toffler Festival, ontvang jij een e-mail met drie verschillende opties waaruit een keuze gemaakt kan worden voor de aankomende evenementen van Toffler.

Ja, alle kluis/parkeer tickets zijn geldig voor de nieuwe datum.

Op zaterdag 22 mei 2021 zal de volgende editie van Toffler Festival plaatsvinden in het Roel Langerakpark.

We blijven in contact met alle agencies van de artiesten en proberen tot de beste oplossing te komen. Zoals het er nu naar uit ziet, zullen we de gehele line-up meenemen naar Toffler Festival 2021.

Als je nog niet weet of je bij Toffler Festival 2021 kan zijn begrijpen we dat natuurlijk! Het beste kun je dan kiezen voor een Toffler Voucher die je tegen die tijd altijd nog kunt gebruiken om een ticket te kopen voor Toffler Festival 2021

Het verzilveren van Toffler vouchers is mogelijk vanaf begin juni.

Wanneer je niet de volledige waarde van de Toffler voucher besteed, ontvang je automatisch een nieuwe Toffler voucher ter waarde van het resterende tegoed.

Per order nummer dien je dezelfde keuze te maken. Je maakt dus 1 keuze voor de gehele order.

Weet je zeker dat je geen Toffler Voucher wil? Zo steun je niet alleen de organisatie maar ook de artiesten, ZZPers, podiumbouwers, creatieven, leveranciers, licht- en geluidmannen en al het andere personeel achter de schermen. Kijk op www.bewaarjeticket.nl oor meer informatie rondom het #bewaarjeticket initiatief. Wil je toch een restitutie aanvragen, dan kan dat natuurlijk ook.

Wij doen ons uiterste best om tickets zo snel mogelijk te vergoeden en houden ons hierbij aan de regels van de ACM.

Zeker! Bij het aanvragen van een Toffler voucher of restitutie kun je aangeven om (een deel van) je order te doneren. We zullen je erg dankbaar zijn!

Toffler Festival werkt samen met Ticketswap. Dit betekent dat al de barcodes van de verkochte tickets op Ticketswap zijn aangepast naar een andere barcode voor de nieuwe ticketkoper. Alle ticketkopers van Ticketswap krijgen ook drie opties; het behouden van de ticket(s), inruilen voor een voucher of het geld ontvangen van de ticket(s). Het bedrag dat is uitgegeven aan de ticket(s) zal gelijk zijn aan het tegoed van de voucher of refund.

Wij kunnen geen informatie geven over onofficiële ticketverkopers als bijvoorbeeld Marktplaats, Tickets4u, Tickettack etc., wij werken niet samen met deze partijen. In dit geval zou je zelf contact moeten opnemen met de verkoper in kwestie.

Helaas kunnen wij geen alternatieven of oplossingen geven voor producten/diensten die gekocht zijn bij bedrijven die geen deel uit maken van onze officiële ticketingpartner  Paylogic. Wij adviseren je om contact op te nemen met het bedrijf waar jij de vlucht en/of hotel geboekt hebt.

HUISREGELS

 • De minimumleeftijd is 18 jaar.
 • Volg altijd de instructies op van de organisatie, beveiliging, verkeersgeleiders en EHBO-personeel.
 • Vuurwerk, wapens en scherpe of gevaarlijke voorwerpen zijn niet toegestaan en kunnen indien daar aanleiding toe is in beslag worden genomen.
 • Er geldt een Zerotolerance drugsbeleid.
 • Softdrugs zijn niet toegestaan op het festivalterrein en bij constatering van bezit of gebruik worden de middelen in beslag genomen.
 • Harddrugs zijn niet toegestaan en bij constatering van bezit en/of gebruik hiervan worden de middelen in beslag genomen en wordt men per direct van het festivalterrein verwijderd en overgedragen aan de aanwezige politiediensten.
 • Het is niet toegestaan om eten en/of (alcoholische) drank, glaswerk, plastic flessen, bekers, vuurwerk, drugs, wapens, dieren en andere illegale substanties mee het festivalterrein op te nemen.
 • Het betreden van het festivalterrein is op eigen risico. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade die voortvloeit uit directe of indirecte handeling van de organisatie en door personen die ingehuurd zijn door derden tijdens het verblijf op het festival, tenzij er sprake is van grove nalatigheid.
 • Foto-, video-, en audio-opnameapparatuur zijn niet toegestaan (mobiele telefoons met camera zijn wel toegestaan).
 • Voetbalshirts met club- of land gerelateerde uitingen zijn niet toegestaan. Bij het dragen hiervan kan men de toegang tot het festivalterrein worden ontzegd.
 • Stickers met aanstotende leuzen of symbolen zijn niet toegestaan op het festivalterrein.
 • Roken in tenten op het festivalterrein is niet toegestaan. Roken op de buitenstages van het festivalterrein is wel toegestaan.
 • Lees hier de algemene voorwaarden.

ALGEMENE INFORMATIE

De minimumleeftijd die geldt voor bezoekers van Toffler festival is 18 jaar. Dit wordt gecontroleerd bij de ingang en bij twijfel kan om een legitimatiebewijs worden gevraagd. Als je die niet hebt, kan de toegang tot het evenement worden ontzegd, ook indien je een tickets voor het festival hebt gekocht. De organisatie retourneert in dit geval geen gelden voor aangeschafte tickets

De Toffler festival is toegankelijk voor invaliden. Er zijn rolstoeltoegankelijke toiletten en er is mogelijkheid om dichtbij Toffler festival te parkeren indien u slecht ter been bent. Neem in dat geval contact op via info@tofflerfestival.nl

Er wordt op Toffler festival gebruik gemaakt van E-lockers. Voor de E-lockers hoeft alleen een vast tarief te worden betaald en wordt geen borg gevraagd.

Er kunnen online tickets worden aangeschaft via www.tofflerfestival.nl. Als het event niet is uitverkocht, zijn er tickets verkrijgbaar bij de ingang. Dit zal vooraf duidelijk worden gecommuniceerd via de website en social media.

We raden aan om je E-ticket uit te printen en mee te nemen aangezien dat ten goede komt aan de doorstroom en wachttijden bij de hoofdingang. Tickets kunnen worden gescand vanaf een mobiele telefoon, maar zorg er in dat geval wel voor dat je jouw ticket klaar hebt staan op je mobiele telefoon en dat de helderheidinstellingen op maximaal staan.

Er kunnen op Toffler festival munten worden gekocht. Munten kunnen worden aangeschaft door middel van contant geld of via een pinautomaat. In de locatie zelf kan enkel en alleen met munten worden betaald.

Tijdens Toffler festival zullen er sigaretten worden verkocht.

Tijdens Toffler festival zijn er voldoende mogelijkheden om eten en drinken aan te schaffen. Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee naar Toffler festival.

Er wordt gezorgd voor voldoende toiletten tijdens Toffler festival. Bij de toiletten zal stromend water aanwezig zijn.

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen mits er een officiële doktersverklaring kan worden getoond en de medicijnen in de originele verpakking worden meegenomen.

Gehoorschade is makkelijk op te lopen wanneer je lange tijd in een omgeving met harde geluiden begeeft. Tijdens Toffler festival worden geluidsniveaus van boven 95db bereikt. Het is daarom sterk aan te raden om gehoor bescherming te dragen en je oren regelmatig voldoende rust te geven. Er zullen oordoppen verkrijgbaar zijn op locatie.

Na 30 Mei 2020 kan voor gevonden voorwerpen contact worden opgenomen met de organisatie via info@tofflerfestival.nl

Wij proberen overlast voor omwonenden en bezoekers zoveel mogelijk te voorkomen. Toch kan het voorkomen dat u een klacht heeft. Klachten kunnen worden gemeld via het klachtenformulier op de website. Bij vertraagde reactie vragen wij om uw begrip in verband met de drukte in aanloop naar, tijdens en na het festival. Wij proberen iedere klacht uiteraard in behandeling te nemen

Voor andere vragen en persverzoeken kan contact worden opgenomen met de organisatie via info@tofflerfestival.nl

TOFFLER PERSONALISATIE

Alle populaire evenementen hebben te maken met organisaties en mensen die hun gekochte tickets proberen door te verkopen voor veel te hoge prijzen. Om dit te voorkomen, vragen wij de kaartkoper om de tickets te personaliseren door middel van het invoeren van de gegevens van de persoon die het evenement zal betreden. Op deze manier verkleinen we de kans dat grote hoeveelheden tickets worden doorverkocht voor te hoge prijzen. Ook kunnen we overheidsinstanties beter informeren in het geval van noodsituaties. Het personaliseren van de kaarten vindt plaats nadat je de bestelling hebt voltooid.

Na het kopen van jouw tickets ontvang je een bevestigingsmail met een overzicht van de bestelling, via deze mail kun je de tickets personaliseren. Deze mail bevat nog geen tickets. In de bevestigingsmail wordt aangegeven tot wanneer het mogelijk is om te personaliseren. Zorg ervoor dat alle gegevens uniek zijn en overeenkomen met het geldige ID bewijs van iedere bezoeker, hier kan naar gevraagd worden bij de entree.

Zodra de personalisatie is voltooid, ontvangt de hoofdboeker de gepersonaliseerde tickets. Wanneer je de tickets niet binnen 24 uur ontvangen hebt, neem dan contact op met de Paylogic Customer Service.

De tickets hoeven niet direct gepersonaliseerd te worden. In de bevestigingsmail van je bestelling vind je hier meer info over en staat vermeld tot wanneer het mogelijk is je tickets te personaliseren.

Ben je jouw tickets kwijt? Vraag ze dan hier opnieuw op: https://consumer.paylogic.nl/tickets/

Ja, je bent wettelijk verplicht om je te identificeren. voor het betreden van een evenement kan de beveiliging vragen om een identiteitsbewijs, zodat gecontroleerd kan worden of de naam overeenkomt met het gepersonaliseerde ticket. Houd er rekening mee dat een kopie van het identiteitsbewijs ongeldig is. De toegang tot het evenement kan geweigerd worden in het geval er een andere naam op het ticket staat. De waarde van het ticket zal dan niet terugbetaald worden.

Het is mogelijk om de naam dat op het ticket staat te veranderen (omdat je iemand anders wil uitnodigen voor het evenement). Om zwarthandelaren te ontmoedigen wordt hier een kleine fee voor gevraagd. Om deze reden is het belangrijk dat je jouw gegevens de eerste keer correct invoert.

LOCATIE / BEREIKBAARHEID

Navigeeradres auto’s/parkeren: Roel Langerakpark | Energieweg 2 | 3041JC | Rotterdam

Kom jij met het openbaar vervoer vanaf Rotterdam Centraal? Toffler Festival zet op zaterdag 18 mei gratis pendelbussen in vanaf Rotterdam Centraal naar Roel Langerapark en van Roel Langerakpark terug naar Rotterdam Centraal na Toffler Festival. Deze bussen zijn gratis en zullen heel de dag heen en weer rijden. De pendelbussen vertrekken aan de kant van de lijnbussen op Rotterdam Centraal, deze is gevestigd aan de Conradstraat. LET OP!! Bussen rijden tot 17:00 uur naar het festival en vanaf 21.30 uur van het festival naar Centraal Station.

Informatie volgt z.s.m.

Ben je van plan om met de auto te reizen dan raden we aan om te carpoolen. Dit komt de doorstroom ten goede, zorgt voor minder langere wachttijden en is beter voor het milieu.

Plan via 9292OV je reis naar Energieweg 2, Rotterdam.

MET DE AUTO

Volg de snelweg A13 richting Overschie, Rotterdam. Neem afrit 13-Overschie vanaf de A13 op knooppunt Kleinpolderplein. Sla rechtsaf naar de Abraham van Stolkweg en volg vanaf daar de borden PARKEREN TOFFLER FESTIVAL.

Volg de snelweg A16 richting Utrecht/Dordrecht/Rotterdam richting knooppunt Kleinpolderplein. Ga verder op de snelweg A16 richting Overschie, Rotterdam. Neem afrit 13-Overschie op knooppunt Kleinpolderplein. Sla rechtsaf naar de Abraham van Stolkweg en volg vanaf daar de borden PARKEREN TOFFLER FESTIVAL.

Volg de snelweg A12 en A20 richting Overschie, Rotterdam. Neem afrit 13-Overschie op knooppunt Kleinpolderplein. Sla rechtsaf naar de Abraham van Stolkweg en volg vanaf daar de borden PARKEREN TOFFLER FESTIVAL.

Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid bij de Horvathweg 3 (tegenover het Sparta Stadion) te Rotterdam. Parkeerplekken voor het festival worden aangegeven met ‘P5-borden’ en er zullen de hele dag verkeersgeleiders aanwezig zijn. Parkeerplekken zijn ook te vinden op de routebeschrijving.